Tarih: 05 Mart 2020

Öğrencilerimizin Kısa Filmi ''Yansıma'' İçin ABD'de Özel Gösterim!

Öğrenci Dekanlığı Sinema ve Televizyon Kulübü tarafından çekilen ''Yansıma'' adlı kısa film, New York ve Los Angeles film festivallerinde izleyiciyle buluşacak.

Kadına şiddeti konu edinen ''Yansıma'', Sinema ve Televizyon Kulübü Başkanı ve aynı zamanda, Sinema ve Televizyon bölümü 2019 mezunumuz Ömer Ciminli tarafından yönetilirken, filmdeki karakterlere ise, kulüp öğrencilerimiz hayat veriyor.

''Yansıma'' şimdiden, New York ve Los Angeles film festivallerinde gösterim hakkı kazanarak, uluslararası izleyicilerle buluşma fırsatını elde ederken, 10 Mart 2020 Salı günü Pera Sinemasında gerçekleştirilecek Kadına Şiddet Temalı Kısa Film Yarışmasında da ‘Profesyonel Kategori’de ödül için yarışacak.