Tarih: 10 Aralık 2021

3. Craftistanbul El Sanatları Fuarı 6-10 Ekim Tarihlerinde Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Ünal’ın 3. Craftistanbul el sanatları fuarında, geleneksel ve çağdaş el sanatlarının en üst örneklerinin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla geleneksel değerlerle çağdaş anlayışın yorumladığı Türk halı, kilim ve dokuma eserleri ile katkı sağladı.

El sanatları ürünleri, ülkenin sosyal, kültürel, gelenek, inanç ve tarihlerine göre şekillenen objelerdir. Bu sebeple tarih boyunca toplumlarda ve uluslarda farklı el sanatları ortaya çıkmış ve günümüzde de gelişmeye devam etmektedir. Prof. Ünal’ın geleneksel ve çağdaş değerlerin harmanladığı Türk halı ve kilim dokuma geleneğinin yansıtıldığı çalışmalarında yenilikçi, yüksek düzeyli tasarım zenginliğindeki eserleri 6-10 Ekim 2021 tarihleri arasında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.