Tarih: 12 Nisan 2022

SEO Eğitimi Üniversitemizde Gerçekleşti

SEOCU.COM SEO Ajansı ve Beykent Üniversitesi Yazılım Mühendisliği ortaklığı ile gerçekleştirilen “Temel SEO Teknikleri” eğitimine katılan öğrencilerimiz sertifikalarını aldı.

Ayazağa-Maslak Yerleşkemizde düzenlenen sertifikalı eğitim 2 oturumda gerçekleşti. SEOCU.COM Ajans Yöneticisi ve SEO eğitmeni Volkan SUCU tarafından verilen eğitimin 1. oturumunda, giriş seviyesinde arama motorlarının çalışma prensipleri ve internet sitelerinin indekslenmesi işlendi. 2. Oturumda ise daha teknik konular ile uygulamalı SEO araçları üzerine çalışmalar yapıldı.

Özetle SEO Nedir?

SEO kelimesi, “Search Engine Optimization” ifadesinin baş harflerinden oluşmaktadır. Türkçe karşılığı, arama motoru optimizasyonu olarak ifade edilmektedir. SEO çalışmasını inceleyecek olursak; isminden de anlaşılacağı üzere, internet projelerinin arama motorlarına belli başlı kurallar ile uygun hale getirilmesi ve bu sayede sitelerin arama motorlarında üst sıralara çıkmasını sağlayan bir çalışma olarak nitelendirebiliriz.

Kaynak: https://www.seocu.com/seo

Temel SEO Teknikleri Eğitim İçeriği

• SEO Nedir?
  • SEO’nun Amacı