Tarih: 19 Nisan 2022

Öğrencimizin Uluslararası “Freelancer.com” Platformundaki Yarışma Başarısı

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü öğrencisi Fatmanur Kara, Amerika Birleşik Devletleri’nden “Freelancer.com” platformunda düzenlenen yarışmada logo tasarımıyla birincilik ödülü kazanmıştır.

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı bölümü öğrencisi Fatmanur Kara, Dr. Öğr. Üyesi Nihat Dursun tarafından yürütülen, Arş. Gör. Meltem İşleyen ve Arş. Gör. Renç Şilit’in asiste ettiği güz dönemi Masaüstü Yayıncılık dersinin vize sınavlarına hazırlık kapsamında katıldığı logo yarışmasında Amerika Birleşik Devletlerinden birincilik ödülü kazanmıştır.

Freelancer.com platformu tarafından düzenlenen yarışmada “Construction & Builders / People / Planet”  isimli projeye katılan 661 kişi arasından birincilik ödülünü kazanan öğrencimizi, göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgi ve yarışma sonucunu incelemek için tıklayınız.