Tarih: 08 Haziran 2023

Sürdürülebilir Davranış Değişikliğine Teşvik Eden Tasarım Konulu Bitirme Projesi Seçkileri Sunuldu

İstanbul Beykent Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümleri 2022-2023 Bitirme Projesi kapsamında Arçelik iş birliği ile "Final Öncesi Proje Seçkileri" toplantımız gerçekleştirildi.

30 Mayıs 2023 tarihinde çevrim içi gerçekleştirilen toplantı kapsamında öğrenciler, güz döneminde yürüttükleri araştırma süreçleriyle beraber bahar döneminde tespit ettikleri problemler odağında, ihtiyaç tanımına yönelik ürün/sistem tasarımlarının prototip-test aşamalarını gerçekleştirerek nihai tasarım fikirlerini Arçelik Innovation Hub ekibine sundular. Toplantı sürecinde alınan kritikler neticesinde, mezun adaylarının projelerini geliştirerek final aşamasına taşımaları bekleniyor.

Sürdürülebilir Davranış Değişikliğine Teşvik Eden Tasarım olarak belirlenen mezuniyet projesi kapsamında öğrencilerimizin ev içi alanlardaki enerji tüketimini gözetmeleri ve buna yönelik ürün ve sistemler tasarlamaları amaçlanmaktadır.