Haberler Banner

Haberler

Tarih: 21 Eylül 2023

Sürdürülebilir Davranış Değişikliğine Teşvik Eden Ürün Tasarımı Proje Sunumları Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerimizin proje sunumları 2022-2023 Mezuniyet Projesi kapsamında Arçelik A.Ş. Çayırova Kampüsü’nde gerçekleşti.

İstanbul Beykent Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümleri ve Arçelik iş birliği ile tamamlanan “Sürdürülebilir Davranış Değişikliğine Teşvik Eden Ürün Tasarımı” başlıklı Mezuniyet Projesi’nin seçki sunumları, bölümümüz akademisyenlerinin de katılımıyla 6 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşti.

Arçelik A.Ş. Çayırova Kampüsü’nde Özlem Aran asistanlığıyla yürütülen Prototipleme ve Ar-Ge Laboratuvarları gezisi ile başlayan etkinlik, fabrika bünyesindeki çeşitli birimlerin tanıtımı ile devam etti.

Garage Innovation Hub ev sahipliğinde projelerini sunma fırsatı bulan öğrencilerimizin (Berkan Aydın, Burak Çiriş, Neriman Akyüz, Gülce Horoz, Zeynep Döşerçakar, Berçem Kulaksız, Cemre Yaşar) nihai projeleri Arçelik ekibinden İnovasyon Birimi Kıdemli Direktörü Pınar Köse, İnovasyon/Stratejik Tasarım Birimi Kıdemli Yöneticisi Cem Avcı, Temin Ürün/ Ar-ge Ev ve Kişisel Bakım Birimi Kıdemli Yöneticisi Uğur Sarıtaş ve İnovasyon/Stratejik Tasarım Birimi Lider Stratejik Tasarımcısı Aslı Gök’ün yer aldığı profesyonel jürinin kıymetli yorumları ile değerlendirildi.