Haberler Banner

Haberler

Tarih: 26 Ocak 2024

İstanbul Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademisyenlerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

İstanbul Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Kadrosu için düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi 23 Ocak Salı günü Hadımköy Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

İki oturumdan oluşan eğitimde; İş Sağlığı ve Güvenliği alanında bilgi sahibi olmanın genel önemine değinilirken; akademisyenlere 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında işyerlerinde mevcut sağlık güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışana düşen sorumluluk, yetki, hak ve yükümlülükler ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

İkinci oturumun sonunda akademisyenlerle bir eğitim değerlendirmesi yapılırken, eğitim esnasında özellikle yangın söndürmeye ilişkin paylaşılan bilgilerin uygulamalı olarak görülebilmesi için bir yangın tatbikatı gerçekleştirildi. 

İstanbul Beykent Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Mehmet Çelebi tarafından gerçekleştirilen eğitim sonunda katılımcılara İSG Sertifikası verildi.