İstanbul Beykent Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı Kapadokya’ya Gezi Düzenledi

Tarih: 25 Haziran 2024

İstanbul Beykent Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı, 18-19 Mayıs tarihleri arasında öğrencilerin ve akademisyenlerin katılımıyla Kapadokya gezisi düzenledi.

Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı tarafından düzenlenen Kapadokya gezisi üniversitemizin öğretim üyelerinden, Dr. Öğr. Üyesi Doğu Baranaydın ve Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Kardeş Çolakoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Gezi kapsamında öğrenciler, Kapadokya'nın tarihi ve turistik yerlerini keşfetme fırsatı buldu. Öğrenciler Kapadokya'nın ünlü peri bacaları, yer altı şehirleri ve doğal güzellikleri ile ilgili bilgi edinerek Kapadokya'nın zengin kültürel mirası ve turizm potansiyelini yerinde inceledi.

Etkinlik, teorik bilgilerin pratiğe dökülmesi ve öğrencilerin sektörü yerinde tanıması açısından büyük önem taşıdı.