İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi, Sigortacılık Bölümü Öğrencileri ve Akademisyenlerle Bir Araya Geldi
Haberler Banner

Haberler

Tarih: 08 Temmuz 2024

İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi, Sigortacılık Bölümü Öğrencileri ve Akademisyenlerle Bir Araya Geldi

24 Mayıs tarihinde İTO Eminönü merkez binasında düzenlenen İstanbul Ticaret Odası (İTO) Sigortacılık Meslek Komitesi, sigortacılık bölümü öğrencileri ve akademisyenleri ile sektörün geleceğini değerlendirmek üzere bir araya geldiler.

Etkinlikte, sigortacılık bölümlerinde eğitim veren akademisyenler ve bu bölümlerde eğitim gören öğrenciler, sektörün en yetkili kurumlarından olan Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), Türkiye Sigorta Birliği (TSB), Türkiye Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (TOBB-SAİK) temsilcileri ile buluştu.

Etkinliğe İstanbul Beykent Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Tilda Tanilyan Sürer ve program öğrencileri katıldı.

Bu önemli etkinlikte, sektörün geleceği hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, öğrencilerin sektöre dair bilgilerini artırma ve sektördeki en güncel gelişmeleri ilk elden öğrenme fırsatını yakaladılar.