Bankacılık ve Sigortacılık Öğrencilerinden Sigorta Şirketine Ziyaret

Tarih: 30 Temmuz 2024

Bankacılık ve Sigortacılık Öğrencilerinden Sigorta Şirketine Ziyaret

İstanbul Beykent Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin Aveon Global Sigorta ziyareti gerçekleştirildi.

İstanbul Beykent Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı tarafından planlanan Aveon Global Sigorta ziyareti, Aveon Global Sigorta İnsan Kaynakları ve Kurumsal Gelişim Yönetmeni Norva Kovan önderliğinde 13 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Aveon Global Sigorta Strateji&İş Geliştirme ve Sağlık&Seyahat Sigortaları Genel Müdür Yardımcısı Zekariya Dur’un Havacılık Sigortası ile alakalı sunumu ile başlayan etkinlikte öğrencilerimiz Satış, Teknik, Oto Dışı Teknik, Hasar, Lojistik, Sağlık, Tarım, Reasürans ve Bilgi İşlem birimleri personeli ile buluşmuş ve sektör hakkında konuşma fırsatı yakalamışlardır.

Etkinlik; Aveon Global Sigorta şirketi tarafından öğrencilerimiz için hazırlanan hediyelerin takdim edilmesi üzerine sonlanmıştır.