Üniversitemizin Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğrenci Çalışmaları Sergisi’nin İlk Kısmı Ziyarete Açıldı!
Haberler Banner

Haberler

Tarih: 12 Ağustos 2024

Üniversitemizin Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğrenci Çalışmaları Sergisi’nin İlk Kısmı Ziyarete Açıldı!

17 Temmuz - 16 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan '2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Endüstriyel Tasarım Bölümleri Lisans Öğrenci Çalışmaları Sergisi’nin ilk kısmı Ayazağa-Maslak Yerleşkesi giriş kat Ek-3 Ana Holünde ziyarete açıldı.

2023-2024 akademik yılında Endüstriyel Tasarım Türkçe ve İngilizce Bölümleri öğrencilerinin üretimlerinden oluşan bir seçkiyi sunan Öğrenci Çalışmaları Sergisi, bu yıl iki kısımdan oluşuyor. Serginin 17 Temmuz 2024'te açılan ilk kısmında, "Afetten Öğrenen Dirençli Tasarımlar" temalı Mezuniyet Projesi dersi çalışmalarını sergiliyor. Ayrıca, Endüstriyel Tasarım Stüdyosu V dersi öğrencileri tarafından Kapalıçarşı'nın benzersiz dokusunu ve atmosferini duyusal bir analizle ele alarak tasarladıkları anı objeleri de bu kısımda yer almakta. Sergi, öğrencilerin yaratıcılıklarını ve tasarım becerilerini sergileme fırsatı sunarken, ziyaretçilere de bu genç tasarımcıların gözünden Kapalıçarşı'nın kültürel zenginliğini keşfetme imkânı tanıyor.

17 Temmuz - 16 Ağustos 2024 tarihleri arasında '2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Endüstriyel Tasarım Bölümleri Lisans Öğrencileri Sergisi’nin ilk kısmını Ayazağa-Maslak Yerleşkesi giriş kat Ek-3 Ana Holünde ziyaret edebilirsiniz.