İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğrencilerinin Başarısı!
Haberler Banner

Haberler

Tarih: 28 Ağustos 2024

İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğrencilerinin Başarısı!

İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencilerinin çalışmaları, 8. Uluslararası Yazı Tipleri ve Kaligrafi Pangramı Öğrenci Yarışması kapsamında seçildi ve derece almaya hak kazandı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nihat Dursun'un yürütücüsü olduğu "Tipografi" dersi vize sınavı kapsamında, öğrencilerin katılımının zorunlu olduğu bir çalışma verildi. Öğrencilerden, "Sırada ne var?" teması ile yazı tipi tasarımının geleceğini sanat ve teknolojinin sentezi bakış açısıyla irdeleyen 8. Uluslararası Yazı Tipleri ve Kaligrafi Pangramı Öğrenci Yarışması odaklı çalışmalar üretmeleri istendi.

Grafik Tasarımı Bölümü Öğrencileri Ayşenur TURGUT, Esra ARDIÇ, Mete KAÇAR, Sümeyye DEMİR, 17 ülke ve 510 eser arasından jüri tarafından asil katılımcılar olarak seçildi. Öğrenciler arasından bulunan Mete KAÇAR ise yine jüri tarafından birinci olarak seçildi.

Organizasyon kuruluşu tarafından birincilik alan Mete KAÇAR, organizasyon jürisi arasında bulunan Merabi GETSADZE tarafından da özel diploma aldı.

Öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yarışma hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz:
https://sites.google.com/view/pangram