İstanbul Beykent Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin “Manifesting Notions of Architecture” Sergisi Açıldı.

Tarih: 28 Ağustos 2024

İstanbul Beykent Üniversitesi Mimarlık bölümü öğrencilerinin 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Dönemine ait projelerinden oluşan “Manifesting Notions of Architecture” sergisi Ayazağa-Maslak Yerleşkesi giriş kat Ek-3 Fuaye alanında ziyarete açıldı.

İstanbul Beykent Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Aslı Uzunkaya’nın yürütücülüğünde gerçekleştirilen “Manifesting Notions of Architecture” sergisi Ayazağa-Maslak Yerleşkesi giriş kat Ek-3 Fuaye alanında açıldı.

“Thematical Approaches in Architectural Design” dersinde üretilen çalışmalar arasından seçilen eserlerin yer aldığı sergi, öğrencilerin mimarlık kavramını derinlemesine araştırdığı, temsil ettiği ve bu kavram üzerine söylemler geliştirdiği süreci gözler önüne seriyor.

2023-2024 Güz Yarıyılında gerçekleştirilen “Manifesting Notions of Architecture” sergisine, Mimarlık bölümü öğrencilerinden; Ayça Dursun, Buket Eneç, Cansu Kuşçu, Doğa Doğaç, Elif Ceren Aydın, Hamzah Mansor, İdil Önemli, Ömer Çağan Kırdı, Ruşen Ürgen, Selimcan Bıyıkoğlu, Semih Binici ve Serkan Alp Balekoğlu projeleriyle katkı sağladı.