TÖMER
Tarih: 18 Kasım 2020

Öğrencimiz Şeyda Çiçek'in Eseri, Pinelo Art Gallery'de Sergilendi

Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarımı bölümü 4. sınıf öğrencimiz Şeyda Çiçek'in çalışması, Pinelo Art Gallery'de sergilendi.

Bulgaristan'ın Varna şehrinde yer alan Boris Georgiev City Art Gallery'de düzenlenen Pinelo Art Gallery, bu yıl "Cosmic Motion Revealed" firmasının organizasyonunda gerçekleştirildi.

Karma sergi olarak düzenlenen Pinelo Art Gallery, kapsamında, ülkemizdeki pek çok üniversiteden akademisyenin danışmanlığında, uluslararası sanatçılar ve eserleri bir araya geldi.

Pandeminin etkisini göstermeye başladığı Mart ayından bu yana, ilk fiziksel sergi olma niteliği taşıyan Pinelo Art Gallery'de Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarımı bölümü dördüncü sınıf öğrencimiz Şeyda Çiçek'in çalışması sergilendi.

Öğrencimiz Şeyda Çiçek'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.