TÖMER
Tarih: 27 Ocak 2021

COVID-19’a Karşı Düzenli Dezenfeksiyon

Üniversitemizde; öğrencilerimiz, yerleşke ziyaretçilerimiz, akademik ve idari personelimizin sağlığını korumak amacıyla, tüm yerleşkelerimizde COVID-19 pandemisine karşı en üst düzey önlemlere devam ediyor.

Üniversitemizde; öğrencilerimiz, yerleşke ziyaretçilerimiz akademik ve idari personelimizin sağlığının her şeyden daha önemli olduğu bilinciyle alınan önlemler kapsamında; mevcut temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarımız en üst seviyede devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında; tüm yerleşkelerimizde her gün dezenfeksiyon işlemleri sürdürülüyor. En üst seviyede gerçekleştirilen temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları, tüm yerleşkelerimizde düzenli olarak devam edecektir.

Konu hakkında daha fazla bilgi edinmek ve kişisel korunma yöntemlerine ilişkin ayrıntılar için Beykent Üniversitesi Tıp Fakültesi Koronavirüs Bilgilendirmesini inceleyebilirsiniz.

Kimya Mühendisliği Laboratuvarımızda, Kimya Mühendisliği bölümünden akademisyenlerimiz tarafından üretilen el dezenfektanımız hakkında detaylı bilgi için ise ‘‘Kimya Mühendisliği Laboratuvarımızda El Dezenfektanı Üretimi’’ sayfasını inceleyebilirsiniz.

Üniversitemizin COVID-19 Önlemleri Hakkında Detaylı Bilgi için TIKLAYINIZ