TÖMER
Tarih: 18 Mart 2024

Erasmus+ Sözlü Sınav Listeleri

Erasmus+ projesi kapsamında yurtdışında anlaşmalı olduğumuz üniversitelerde eğitim görmek / staj yapmak isteyen öğrencilerimizi belirlemek amacıyla 18- 25 Mart 2024 tarihleri arasında sözlü sınav yapılacaktır.

Erasmus+ projesi kapsamında yurtdışında anlaşmalı olduğumuz üniversitelerde eğitim görmek / staj yapmak isteyen öğrencilerimizi belirlemek amacıyla 18- 25 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak sözlü sınav, ZOOM platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.

Sözlü sınava hangi ZOOM sınıfında gireceğiniz, sınav saati&günü ve ZOOM kodlarını aşağıdaki linkte ve Beykent Kurum Mail adreslerinize gönderilecek e-postada bulabilirsiniz. Tüm öğrenciler mailde belirtilen Zoom sınav toplantısında hazır bulunmalı ve sınav başında öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Öğrenci kimliği olmayan öğrencilerin, fotoğraflı kimlik kartları ya da pasaportları yoluyla kimliklerini doğrulaması zorunludur.

ZOOM platformu kullanım kılavuzunu için tıklayınız.

Sınav kurallarını okumak için tıklayınız.

ZOOM kodları ve sınav saati & günü bilgileri için tıklayınız.